Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Stały URI zbioru
Przeglądaj
Przeglądaj Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa wg Autor "Bartkowiak, Artur promotor"
Teraz wyświetlane 1 - 3 z 3
Wyników na stronę
Opcje sortowania
Pozycja Brak dostępu Białko i polisacharydy z makuchu lnianego jako substancje funkcjonalne w procesie tworzenia emulsji oraz proszków do zastosowań spożywczych(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2022) Drozłowska, Emilia; Bartkowiak, Artur promotor; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i RybactwaPozycja Open Access Innowacyjne metody otrzymywania kompozytowej folii z poli(kwasu mlekowego) do pakowania żywności o polepszonych właściwościach barierowych(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2013) Jędra, Filip; Bartkowiak, Artur promotor; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i RybactwaPozycja Brak dostępu Proekologiczne materiały celulozowe z elastycznymi powłokami do zastosowania w opakowalnictwie żywności(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2010) Romanowska-Osuch, Agnieszka; Bartkowiak, Artur promotor; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Centrum Bioimmobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych