Przeglądaj wg Autor "Panicz, Remigiusz promotor"
Teraz wyświetlane 1 - 2 z 2
Wyników na stronę
Opcje sortowania
Pozycja Brak dostępu Charakterystyka mięsa raka pręgowateg (Faxonius limosus, Rafinesque, 1817) jako potencjalnego źródła surowca dla przetwórstwa(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2021) Śmietana, Natalia; Panicz, Remigiusz promotor; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i RybactwaPozycja Open Access Poprawa parametrów jakości surowca i wskaźników produkcyjnych w aspekcie ekointensyfikacji produkcji karpia (Cyprinus carpiol L.)(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2022) Eljasik, Piotr; Panicz, Remigiusz promotor; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa