Przeglądaj wg Autor "Tokarczyk, Grzegorz promotor"
Teraz wyświetlane 1 - 2 z 2
Wyników na stronę
Opcje sortowania
Pozycja Open Access Wykorzystanie oczyszczonych solanek wtórnych po procesach membranowych do optymalizacji procesu dojrzewania śledzia solonego metodą zalewową(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2023) Kwaśniewski, Daniel; Tórz, Agnieszka promotor; Tokarczyk, Grzegorz promotor; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Biblioteka Główna; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i RybactwaPozycja Brak dostępu Zmienność jakościowa i ilościowa śledzi (Clupea harengus L.) stada tarła wiosennego z Morza Norweskiego (NVG) i stada tarła jesiennego z Morza Północnego (NSS) w cyklu rocznym i wieloletnim oraz jej wpływu ma ich wykorzystanie w przemyśle przetwórczym(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2021) Suryn, Jacek; Sadowski, Jacek promotor; Tokarczyk, Grzegorz promotor; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa