Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Stały URI zbioru
Przeglądaj
Przeglądaj Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa wg Temat "bezpieczeństwo żywnościowe"
Teraz wyświetlane 1 - 1 z 1
Wyników na stronę
Opcje sortowania
Pozycja Open Access Ocena jakości wody pitnej pochodzącej z ujęć dla miasta Szczecina pod kątem obecności wybranych ksenobiotyków(Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, 2022) Cybulski, Jacek; Witczak, Agata promotor; Pokorska, Kamila promotor; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa